Selamat datang ke laman web rasmi Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Universiti Sultan Zainal Abidin40 Tahun UniSZA utama

Pertanyaan?

UniSZA, Kampus Gong Badak, 21300 Kuala Nerus, Terengganu

BENGKEL PENARAFAN QS DAN PRESTASI MYRA 2022

Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi) dengan kerjasama Pusat Pengurusan Kecemerlangan dan Inkubator Penyelidikan (CREIM) telah mengadakan Bengkel Penarafan QS dan Prestasi MyRA 2022 pada 4-6 Ogos 2022 (Khamis - Sabtu) bertempat di E-Red Hotel, Kuantan, Pahang. Program tersebut telah dihadiri oleh Bendahari, Penolong Naib Canselor (Penarafan & Strategik), Ketua Nic, Pengarah serta Timbalan Pengarah Pusat Kecemerlangan Penyelidikan, SPAQM, Penerbit UniSZA,CLMC, staf Bahagian Pengurusan Sumber Manusia Pejabat Pendaftar dan Timbalan Dekan (Penyelidikan dan Pembangunan) fakulti. Program ini telah berjaya merangka strategi bagi memastikan penarafan QS dan prestasi MyRA meningkat setiap tahun. Strategi bagi meningkatkan Penarafan MyRA setiap tahun adalah penting bagi menilai sejauh mana keupayaan UniSZA dalam pembangunan, Penyelidikan, Pengkomersialan dan Inovasi. Bagi memastikan agenda kecemerlangan berterusan di UniSZA, strategi tersebut dirangka seiring dengan Pelan Strategik UniSZA.

WhatsApp Image 2022 10 11 at 3.29.16 PM 1

DSC 5306 min 2