Selamat datang ke laman web rasmi Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Universiti Sultan Zainal Abidin40 Tahun UniSZA utama

Pertanyaan?

09-668 8489

Alamat

UniSZA, Kampus Gong Badak, 21300 Kuala Nerus, Terengganu

LAWATAN PENANDA ARAS PENYELIDIKAN DARI UiTM SHAH ALAM

Pada 30 Ogos 2022 Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi ) telah menerima lawatan penanda aras penyelidikan daripada UiTM Shah Alam bertempat di Bilik Mesyuarat Utama Aras 5 Canselori UniSZA Kampus Gong Badak. Lawatan selama setengah hari tersebut melibatkan kehadiran 11 orang delegasi dari UiTM yang terdiri daripada Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi) Prof. Ts. Dr. Norazah Abd Rahman serta Prof Dr Mohamad Hariri Abdullah -  Timbalan Naib Canselor ICAN serta staf bagi kedua-dua jabatan. Selain itu, wakil UiTM cawangan Dungun turut bersama-sama dalam lawatan tersebut.

Meraikan delegasi UiTM, Prof TS. Dr. Shukor bin Abd Razak, Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi)  bersama Pusat Tanggungjawab di bawah Pejabat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan & Inovasi) telah membuat sesi pembentangan berkaitan penyelidikan di UniSZA. Sesi perkongsian pembentangan diantara kedua-dua pihak telah membuka ruang dan peluang untuk bekerjasama dalam bidang penyelidikan dan seterusnya mengeratkan hubungan silaturahim kepada kedua-dua buah universiti.

Mengakhiri sesi lawatan tersebut, delegasi UiTM telah dibawa ke Hospital Pengajar UniSZA untuk melihat pembangunan hospital universiti.

DSC 5703 min

DSC 5707 min

Hubungi Kami

Pejabat Timbalan Naib Canselor
(Penyelidikan & Inovasi)
Universiti Sultan Zainal Abidin
Kampus Gong Badak
21300 Kuala Nerus
Terengganu Darul Iman

  09-668 8489
  ptncpi@unisza.edu.my
logo3d left40 Tahun UniSZA utama

Lokasi

FB UniSZA